„Obsidian” de Jennifer L. Armentrout

obsidian-lux-vol-1_1_fullsize

„Obsidian” (vol. 1 din seria „Lux”)

Jennifer L. Armentrout

Editura Leda

Pagini: 382

Descriere: 

Când ne-am mutat în Virginia de Vest, chiar înaintea ultimului meu an de liceu, mă resemnasem să am de-a face cu accente ciudate, acces intermitent la internet şi teribil de multă plictiseală… până când am dat cu ochii de vecinul meu sexy, înalt şi cu ochii de un verde straniu. Lucrurile păreau deja să meargă mai bine.

Şi pe urmă a deschis gura.

Daemon este enervant. Arogant. Îmi vine să-l omor. Nu ne înţelegem deloc. Absolut deloc. Dar când un străin mă atacă şi Daemon efectiv face timpul să încremenească doar cu o simplă mişcare a mâinii, ei bine, ceva… neaşteptat se întâmplă.

Vecinul meu extraterestru sexy a lăsat o urmă pe mine.

Da, aţi auzit bine. Extraterestru. Se pare că Daemon şi sora lui Dee au o galaxie de inamici care vor să le fure abilităţile, iar atingerea lui Daemon mă face să strălucesc asemenea luminilor din Las Vegas.

Singurul fel în care pot rămâne în viaţă în toată povestea asta este să stau cât mai aproape de Daemon, până când amprenta vrăjii extraterestre dispare de pe mine.

Asta dacă nu-l omor mai întâi.

 

Recenzie:

Cartea „Obsidian” prezinta povestea lui Katy, o adolescenta  de saptesprezece ani, care s-a mutat impreuna cu mama ei in Ketterman, un oras in apropiere de Petersburg.

In urma cu trei ani, cele doua au pierdut o persoana importanta din viata lor: tatal, respectiv sotul; care fusese rapus de o boala crunta si dureroasa – cancerul.

Katy era tipul de fata modesta, cuminte si simpla. Avea ca pasiuni gradinaritul si cititul, astfel, postand recenzii pe blog-ul ei de carti.

Trimisa de mama ei la vecinii de peste drum, Katy ii descopera pe fratii Black – Dee si Daemon -, care aveau un comportament total opus. Dee era prietenoasa si foarte saritoare in a o ajuta, pe cand Daemon era arogant, retras si circumspect in privinta ei.

In incercarea de a-si face prieteni, adolescenta descopera si alte forme de viata pe Pamant – extraterestrii. Afla despre gemenii Black ca sunt luxeni, veniti de pe planeta Lux. Ceea ce ii este dat sa auda, o face pe Katy sa fie nesigura in privinta a mai multor lucruri.

Relatia dintre Daemon si Katy se schimba pe parcursul intregii carti. Cea care ii va tine apropiati va fi Dee.

Pe parcursul lecturarii, Katy va trece prin multe intamplari neplacute, dar si placute. Va lupta pentru ceea ce isi doreste, va suferi din dragoste si se va bucura de clipe marunte linistite.

Dupa ce veti termina aceasta carte, va veti dori sa lecturati si celelalte volume ale seriei „Lux”.

Va recomand cu caldura cartile scrise de Jennifer L. Armentrout, o scriitoare cu mult talent!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s