Atingerea de Bogdan Ispas

Atingerea de Bogdan Ispas a fost, prin descrierile minuțioaseca un tablou cu tușe colorate, dar care aveau o tentă de negru.

Ana e pregătită  își ia lumea în propriile mâini și  plece în Fortuna, departe de părinți și prietena ei, Victoria. Dintotdeauna a preferat  fie retrasăsingură, toate acestea din cauza harului pe care îl considera un blestem. La fiecare atingere a pielii unei persoane, Ana îi putea vedea amintirile și toate lucrurile pe care le gândeaDeși avea o relație foarte bună cu Victoria, nici măcar aceasta nu îi știa secretul.

Protagonista avea o presimțire tare rea în privința orașului Fortuna, ceea ce o cea  fie nesigură pe sine și pe alegerea pe care o luase, dar pe care nu o mai putea schimba.

De cum a ajuns în oraș, a fost „întâmpinată” de o femeie mai mult dezbrăcată decât îmbrăcatăcare i-a transmis un mesaj amenințător:

„Doar acum de vei pleca,

salvată soarta ta,

De cuțitul preschimbarii

Și de pasul încercării,

Căci de staidacă rămâi

Sigur vei fi Cea Dintâi

Căci așa s-au înțeles,

Moartea pentru Cel Ales

Care încercând  lupte

Cu blesteme neîntrerupte.”

Când a făcut cunoștiință cu Petru, îngrijitorul de la casa Stoian, a avut parte de o primire călduroasăînsă neliniștea era mult mai puternică decât bucuria de a o lua de la capăt și de a-și crea un nou statut mai prietenos.

Întâlnirea cu Miruna, de care urmă  aibă grijă în următoarele trei luni, până începea școală, a fost ca și o revedere. Ana s-a atașat imediat de fetița blondă cu ochi albaștri, iar Miruna a fost foarte bucuroasă primind-o pe tânăra în viața ei.

Dacă întâlnirile cu Petru și Miruna au fost floare la ureche, cea cu Andrei Stoian va trezi fluturași în stomac. Datorită aspectului fizic plăcutpus la patru ace, Andrei îi intră în gratii Anei încă din primele clipe. Sigur pe el și cu un caracter puternic, tânărul Stoian dorește  o țină cât mai departe pe dacaca Mirunei pentru a nu uita de sentimentele pe care încă le purta iubitei ce murise.

Dar lucrurile în casa Stoian pot funcționa bine doar o scurtă perioada de timpMorgana, fondatoarea orașuluiașteaptă  se împlinească profețiaÎnsă cel pe care îl consideră aliat, și anume Dorian, îi va întoarce spatele, iar ea va trebui  se lupte alături de doar doi prieteni pentru a putea învinge răul.

Vom fi înconjurați de Iele, Silfide și Umbre, de Bine și de Rău. Oare cine va învinge în lupta și ce se va întâmplă cu Ana, Andrei și Miruna. Iubirea e de ajuns pentru a învinge Răul?

 

 

Dacă vreți  citiți o carte fantasy, scrisă de un autor român, Bogdan Ispas este răspunsul

Va apărea și film după carte?  tare mult  vrea  îl văd

 

Puteti gasi Atingerea pe Libris si pe Librarie.net

Pe autor il puteti gasi pe Facebook

 

Daca vreti sa discutam, va astept cu un mesaj pe Facebook sau pe pagina Povesti la rascruce.

2 gânduri despre „Atingerea de Bogdan Ispas

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s