Florile primăverii

Hello, cititori! Oare cât timp a trecut de la ultimul tag făcut? Foarte multîn orice caz. 

Titlul va spune ceva, oare? Eu zic  da! E primăvară, e soare, e frumos, exceptând ploaia, nu? 

Tag-ul de azi are la baza florile, care sunt un simbol al purității și al frumusețiiVa provoc  răspundeți!

Narcisa: O carte despre o iubire neîmpărtășită.

Imagini pentru la rascruce de vanturi

Mi-a fost foarte greu să aleg, pentru că am citit, în marea majoritate a timpului, doar cărți în care totul e bine, ei rămân împreună și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Dar, dând un search în wrap-up-ul acestui an, mi-am amintit imediat de „La răscruce de vânturi”. Vreți să citiți o carte clasică? „La răscruce de vânturi e răspunsul. Vreți să plângeți și să radeti în același timp? „La răscruce de vânturi” e răspunsul. Vreți o carte care să va rămână în inima pentru tot restul vieții? „La răscruce de vânturi” e răspunsul. Acum că aveți câteva motive pentru care să o lecturați, ce mai așteptați? (Am făcut și o rimă.)

 

Degețel: O carte pe care te-ai prefăcut că ai plăcut-o.

Întrebarea asta e cea mai grea… Glumesc! :))

Niciodată nu m-am prefăcut că mi-ar plăcea o cartea și nici nu mă voi preface. Mereu am fost sinceră în privința lecturilor și a impresiilor. Din această cauza, am terminat și colaborarea cu o editura. Îmi pare rău, dar nu voi laudă pe nimeni pentru nimic. De fapt, știți ce, nu îmi pare. 

Liliac: O carte despre prima iubire.

Imagini pentru sub soarele noptii

Dacă nu știți cartea, probabil ați auzit de film. Cartea m-a întristat, dar filmul m-a făcut să plâng, la propriu. Am vizionat filmul mai întâi, apoi am citit cartea, cred că aici am greșit, însă nu simțeam să o citesc la momentul respectiv și voiam să știu ce se întâmplă. Sfat: Citiți cartea înainte, mereu!

Katie Price suferă de o boală rară, care nu îi permite să iasă afară pe timpul zilei, deoarece soarele îi provoacă cancerul și creierul se oprește la un moment dat. Zilnic, încă de la o vârstă fragedă, îl urmărește pe Charlie Reed de la fereastră camerei ei. Sentimentele se intensifica cu trecerea timpului, iar când cei doi se întâlnesc la gara povestea lor de dragoste prinde contur. Nu este prima iubire pentru ambii, ci doar pentru Katie, însă nici Charlie nu e imun la aceste sentimente și trăiește o iubire altfel, mult mai diferită de cea din relația precedentă, una mult mai intensă.

Zambila: O carte cu un final trist.

Imagini pentru callie si kayden

Mai mult decât să va spun că aștept volumul doi, nu prea am ce. Privind strict la finalul cărții, pot zice că a fost imprevizibil.  Nu va dau detalii, pentru că s-ar strica farmecul poveștii. „Callie și Kayden. Așa cum e scris în stele” e o carte pe care să o luați, efectiv, și să o citiți; fără descrieri, recenzii și altele.

Bujor: O carte care te-a făcut  te simți rușinată.

Imagini pentru ultima noapte de sex prima noapte de dragoste rezumat

Va mai întrebați de ce? Titlul spune tot. Nu e o carte de citit în locuri publice sau și acasăîn general. Dar nu pentru  e o carte de duzinădin punctul meu de vedere, și nici din cauza percepțiilor oamenilor, ci pentru  aceste genuri trebuiesc citite mai rar și ar trebui promovate cărți originale. No offence!

Dalia: O carte cu cea mai frumoasă declarație de dragoste. 

Imagini pentru jurnalul de nicholas sparks

Cine a auzit de Nicholas Sparks? Dar de „The Notebook”? Măcar o dată cred  v-a fost menționat filmul sau autorul. 

Am citit acum mai mult timp carteaînsă, cu câteva zile în urmă, am revăzut un citat pe Instagram. Mi s-a părut o minunată declarație de dragoste.

„Nu am nimic special; sunt doar un om normal, cu gânduri normale, care a dus o viață obișnuită. Nu mi s-a ridicat niciun monument și numele meu va fi uitat curând. Dar într-un singur sens am excelat la fel  oricine care a trăit vreodată: am iubit din toată inima și cu tot sufletul meu, și pentru mine asta a fost suficient.”

Brândușa: O carte care te-a făcut  te gândești la un subiect important sau intens.

Imagini pentru totul se termina cu noi colleen hoover volumul 2

„Totul se termină cu noi” e despre violență domestică. Acest subiect e foarte des întâlnit, mai ales în România. Cartea de Colleen Hoover cred că este cea mai bună din acest an, deși suntem abia în aprilie. A fost un român pe sufletul meu pe care îl recomand oricui și oricând.

Margareta: O carte despre o relație strânsă de prietenie dintre două sau mai multe femei.

Imagini pentru lumina iubirii jay asher

Pe lângă relația bazată pe iubire dintre Sierra și Caleb, relațiile de prietenie sunt importante și ele. Protagonista are trei prietene foarte bune: două în Oregon, Rachel și Elizabeth, și una în California, pe care o vede doar în perioada Crăciunului. Într-un anumit moment de maximă importantă, prietenia ajunge într-un punct în care aproape se destramă, dar oare strânsă legătură va reface totul?

 

Sper  v-a plăcut tag-ul și, astfel, ați aflat și câteva recomandări.

Ați vrea un articol special cu cărțile care au primit 5 steluțe în acest an?

 

3 gânduri despre „Florile primăverii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s