Înger de pază de Alina Cosma

Este posibil ca imaginea să conţină: text

După cum v-am spus în recenzia trecută, astăzi vă povestesc despre o carte stand-alone a autoarei Alina Cosma – anume Înger de pază.

Oare ce merge mai bine azi, decât o recenzie despre o carte romantică? Îi avem în prim-plan pe Selena Filip și Remus Ortan.
Selena Filip este o tânăra absolventă la Facultatea de Științe Economice. Povestea ei de viață este tragică: tatăl o părăsește la vârstă de cinci ani, iar mama îi moare de cancer. Și, că să fie meniul complet, în urmă unui accident, a rămas paralizată de la brâu în jos, acum deplasându-se în scaun cu rotile.
Remus Ortan este unul dintre actionarii firmei. Este un bărbat șarmant, puternic, inteligent, ce își dorește stabilitatea unei relații.
Deși noi suntem obișnuiți să judecăm persoanele cu dizabilități de la prima vedere, Remus a văzut dincolo de înveliș, de trupul Selenei, și a descoperit o persoană încrezătoare, foarte inteligență și o fire luptătoare. Oare noi de ce judecăm mai întâi? Și nu, nu pentru că Înger de pază este doar o carte. Tocmai de aceea trebuie să citim, poate învățăm cum să ne comportăm cu cei din jurul nostru.
Cei doi se întâlnesc încă de la intrarea în firma, unde Remus o ajută pe Selena să treacă pragul. Femeia de la departamentul de Resurse Umane o respinge încă de la prima privire, spunându-i că locurile sunt ocupate. Dar destinul face că Remus să treacă pe acolo și să îi citească dosarul. Selena va fi angajată la contabilitate, unde își va face câteva prietene.
Când Selena vede că cifrele nu se potrivesc cu registrele, îl anunță pe Remus. Aceștia își unesc forțele și descoperă cine vrea să ducă la faliment fabrică, dar viață fetei va fi pusă în pericol doar pentru că ține cu dreptatea.
Intrigile nu sunt doar în firma, ci și pe plan sentimental. Natalia, fiica celuilalt acționar și presupusă iubita a lui Remus, se simte amenințată de Selena, care este mai mult decât o față într-un scaun cu roțile.
De acum, conflictele devin și mai acerbe, iar paginile parcă zboară. Nu mai poți lasă cartea din mâna până nu dai și ultima pagină.
Dacă vreți o carte pe care să o citiți repede, cu conflicte înverșunate și multă dragoste, alegeți Înger de pază de Alina Cosma. Nu veți regreta!
„Se spune că dragostea face minuni. Oare în cazul ei va funcționa?”
Găsiți cartea pe Librărie.net
Iar pe Alina Cosma pe Alina Cosma – autor si pe Alina Cosma

2 gânduri despre „Înger de pază de Alina Cosma

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s