Wrap-up Aprilie 2019

Bună, cititori! Până acum, luna aprilie a fost cea mai slabă din punct de vedere al lecturilor. Deși am citit doar zece cărțipoveștile au compensat această lipsă de chef de a lectura.

Alegerea de Kiera Cass

Imagini pentru alegerea de kiera cass

Alegerea a fost o carte care m-a binedispus. Cu o acțiune care nu mi s-a părut prea complexă, primul volum din serie ne vorbește despre treizeci și cinci de fete care au parte de o șansă unică, anume aceea de a deveni soția prințului Mason, dar nu înainte de a trece prin niște probe. Norocul sau ghinionul face că America să aibă vârstă potrivită pentru a participa la acest concurs. Și, de aici, acțiunea devine puțin mai alertă.

 

Calendar girl (vol. 4) de Audrey Carlan

Imagini pentru calendar girl vol 4 de Audrey carlan romana

Calendar girl a fost o serie care mi-a plăcut foarte mult. Deși subiectul nu e pentru oricine, având că personaj principal o damă de companie ( a se citi „damă de companie”, nu „femeie de moravuri ușoare”:  „Dama de companie te poate însoți la întâlniri de afaceri, un weekend în străinătate, vorbește cu tine, are cultură generală, studii superioare, școala vieții.”), pentru mine a fost o serie din care poți învață câteva lucruri esențiale – despre iubire, prietenie, familie.

 

Cimitirul de Adrian Teleșpan

Imagini pentru cimitirul de adrian telespan

Cimitirul lui Telespan a fost o carte care mi-a plăcut. Am descoperit-o când îl căutăm pe autor, după ce a părăsit emisiunea Asia Express. Ce mi-a displăcutîntr-o mică măsură, au fost scenele sexuale dintre personaje; au fost puțin prea complex descrise. Un aspect care mi-a plăcut a fost  autorul a ales  povestească experiențele lui cu persoane de același sex, el fiind gay, pentru  foarte puține cărți tratează acest subiect.

 

ta veșnic, Lara Jean(vol. 3) de Jenny Han

 

Imagini pentru a ta vesnic lara jean

ta veșnic, Lara Jeanal treilea din trilogia Tuturor băieților pe care i-am iubit. Trilogia mi s-a părut cliseica, cu multe aspecte pe care le-am regăsit în alte cărți, dar mi-a dat o dispoziție bună după ce am terminat fiecare volum. Nu va pot spune prea multe, pentru  v- divulgă acțiunea ultimei cărți, dar v-o recomand când vreți ceva ușor, pe care  o citiți rapid.

 

Diana cu vanilie de Diana Sorescu

Imagini pentru diana cu vanilie

Diana cu vanilie e cartea care a venit la momentul potrivit. Romanul însumează toate articolele, din câte știu eu, postate de Diana Sorescu pe blog-ul ei, dar și câteva poezii.
Din fiecare capitol am preluat câte un sfat, o idee semnificativă.
Diana cu vanilie este despre viață, despre cum să treci peste obstacole, despre cum să iei doar lucrurile pozitive din fiecare zi.
Vreți o carte relaxantă, dar, în același timp, complexă? Atunci vă recomand să citiți această carte.
Deși autoarea nu mai este printre noi astăzi, a lăsat o parte din ea prin acest roman.

 

Nebunie de-o vară de Tracy Brogan

Imagini pentru Nebunie de-o vara

Deși trebuia  citesc Nebunie de-o vară în lunile foarte călduroase, eu mereu lecturez cărțile în anotimpuri total nepotrivite. A avut o poveste frumoasăamuzantă pe alocuri, cu răsturnări de situațieMi s-a părut potrivită pentru această lunaLa vara va povestesc despre O amintire de Crăciun. :)))

 

Bad romance de Heather Demetrios

Imagini pentru bad romance de heather demetrios

Să vă mai spun cât de mult mi-a plăcut Bad romance? Nu îmi găsesc cuvintele despre acest român, deși nu e citită de foarte curând. Tot ce va pot spune e că o recomand în rândul adolescenților, pentru că pot extrage multe învățături.

 

În umbra pașilor tăi de Vitali Cipileaga

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

În umbra pașilor tăi am început-o prin martie și abia în aprilie am reușit să o termin. Prima parte a cărții mi se pare anostă, dar spre final totul prinde contur.  Nu a fost pe placul meu din cauza abordării acțiunii. Scriitură e obisuita, nu are nimic original.

 

Chimie perfectă (vol.1) de Simone Elkeles

Imagini pentru chimie perfecta vol 1

Chimie perfectă este chiar despre ora de chimie, dar și despre sentimentele lui Brittany Ellis, șefa majoretelor, și Alex Fuentes, mexicanul sexi care făcea parte dintr-o bandă de cartier.  așteptăm la mai multe controverse, la mai multe piedici pentru cei doi. În prima instanța, am crezut  cele trei volume sunt despre ei, dar doar în primul Brittany și Alex sunt personaje principale.

 

Eu, cea de pe locul doi de Cezara Zamfie

Este posibil ca imaginea să conţină: băutură şi ceaşcă de cafea

Despre Eu, cea de pe locul doi va voi povești în #recenziadeduminica, mult mai amănunțit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s